Platipus Gaming – Siktar alltid på perfektion!

codemaster 30/06/2018

Mjukvaruutvecklarens certifierade spelservrar har speciell anpassningsbarhet, vilket gör servrarna lämpliga för både spel med riktiga pengar och sociala spel. De ger hög prioritet till gameplay och RTP som utvecklas med hjälp av egna medel med största noggrannhet för detaljer. Med universella sociala plattformar från Platipus kan du starta spelapplikationer på Facebook inom några timmar.

Platipus gick framgångsrikt in på området för onlinespel. De har utvecklat sin första serie av 10 + HTML 5-slots och har en andra serie slots i pipeline som snart kommer att publiceras. Multiplattform och cross-device-funktioner är välkända fördelar med HTML5-slots. Dessutom kan alla spel lanseras på vilken enhet som helst utan installation.

Högklassiga flashspel

Flashspel har utformats och utvecklats speciellt för sociala plattformar som Facebook och spelen kan installeras på vilken plattform som helst. Stora animationer och ljudbilder, spännande gameplay, funktioner och bonusar är kraftfulla komponenter i deras flashspel för just sociala plattformar. Den justerbara RTP:n och Real money casino math baseras på certifierad RNG.

Platipus har sin RNG-certifiering från iTechLabs enligt UKGCs tekniska standarder samt för jurisdiktionerna i Italien, AGCC, Danmark, IOM, Malta och Gibraltar, så att kunderna kan installera spelen på sina online-plattformar. Certifierad RNG tillhandahåller: Stabil RTP-hastighet, försäkran om korrekt verksamhet, möjlighet att installera spelet på online-plattform, samt låga kostnader för stöd och underhåll av produkten.

Sammanfattning

De skickliga designers och artister som ingår i företagets kreativa team för grafisk design och ljud vet hur man lockar användare till spelen och skapar en spännande och färgstark grafik. Deras erfarna utvecklingsteam för flash- och HTML5-spelutveckling ser till att all nödvändig teknik kan klara av alla uppgifter med stor noggrannhet.

För närvarande finns ett stort utbud av flashspel och HTML-spel, dessutom kommer HTML5-bordsspel snart att vara tillgängligt. Platipus Gaming arbetar hårt för att möta en deadline och släpper HTML5 blackjack och baccarat under 2018. Deras supportavdelningar för användare och teknik svarar snabbt på frågor som rör Platipus API eller gameplay.

About the Author